Mijn boek is uit! Another boring day in South Africa

Toen ik drie jaar geleden begon met het schrijven van deze blog wilde ik vooral familie en vrienden op de hoogte houden van onze avonturen in Zuid-Afrika. Alhoewel Zuid-Afrika een land is met een moeilijke geschiedenis en een complexe maatschappij wilde ik juist een ander beeld geven. Mijn verhalen zijn daarom gericht op het dagelijkse leven wat ik hier leid en hoe ik mij heb mogen verwonderen of de verschillen tussen daily life in Nederland en daily life in Zuid-Afrika. Het zijn luchtige verhalen geworden waarin ik hoop dat mensen die in dit prachtige land op bezoek gaan, zich herkennen. Zich herkennen in de verwonderingen maar ook open blijven staan voor wat anders is.

Voor iedereen die even geen zin heeft in zware kost en lekker even wil wegdromen bij een ander land en een andere cultuur: mijn boek is nu te bestellen via www.boekengilde.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.