Another boring day in South Africa

‘Another boring day in South Africa’ is uit!

Toen ik drie jaar geleden begon aan het schrijven van mijn blog had ik nooit gedacht om mijn verhalen gebundeld terug te zien in boekvorm. Ik wilde familie en vrienden op de hoogte houden van ons leven hier. Met een knipoog want er is al voldoende ellende in dit land. Zuid-Afrika heeft mijn hart veroverd en nu het af is, ben ik blij om een tastbare herinnering te hebben aan onze tijd hier.

Waarom ik uiteindelijk voor de titel ‘Another boring day in South Africa’ heb gekozen? Er gebeurt elke dag weer iets waar ik mij over kan verwonderen of waar ik hard om kan lachen. Ik hou van Nederland met heel mijn hart. Als ik Nederland en Zuid-Afrika zou moeten zien als een vriendschap dan is Nederland de vriendin waar je op kan bouwen, betrouwbaar is, maar waar je minder snel nieuwe avonturen mee gaat ontdekken. Zuid-Afrka is de vriendin die altijd in is voor een feestje, grillig is in karakter en waar je je beste en slechtste dag mee kan beleven. Kortom: no boring day with her!

Iedereen die heeft meegelezen, meegelachen en meeverwonderd… Dank!